Hoppa till sidans innehåll

Ta Chansen direkt och anmäl dig som funktionär till O-ringen 2020!

13 NOV 2018 22:29
Kampanj 1 för att intresseanmäla sig som funktionär för att bidra till att göra O-ringen 2020 till det bästa O-ringen någonsin!
  • Uppdaterad: 13 NOV 2018 22:29

Under det senaste året har arbetet inför O-ringen 2020 gått fort framåt och många av ansvarsrollerna har fyllts upp. Till vår glädje så innehas många av ansvarsrollerna av våra egna klubbkamrater. (Om jag råkar missa någon ber jag om ursäkt för det!)

  • Gun-Inger Sahlberg: Start
  • Magnus Johansson: Start
  • Fredrik Wigertz: Banläggning Sprint
  • Peter Hambäck: Ungdomsstafett
  • Mats Tibell: Träningsracet
  • Daniel Unnerud: Arenachef Östuna
  • Patrik Servin: IT-ansvarig
  • Emma Bromark: Serviceansvarig
  • Erik Jonsson: Miljöansvarig

Och sedan såklart är skutans kapten ingen mindre än Jens Lindquist.

Nu har vi nått nästa steg, vilket innebär att vi vill ha in intresseanmälningar till att vara funktionär från alla er andra klubbmedlemmar, rutinerade som nya, unga som gamla, till denna fantastiska tävling. Det är nu ni får chansen att ge den service och OL-upplevelse såsom ni skulle vilja ha det.

Kampanj 1 för funktionärsanmälan pågår under november, december och januari och syftet är att vi i organisatörsklubbarna tillsammans ska ha minst 400 anmälda funktionärer vid periodens slut för att börja röra oss målet att få ihop totalt 1200 funktionärer. För Långhundra IF har vi som mål att få ihop minst 40 anmälningar till denna bas av funktionärer under kampanj 1. Anmäler man sig inom perioden (senast 31 januari) får man även en funktionärs-T-shirt samt en buff! Så sitt inte och fundera för länge utan gå in och anmäl er nu!

För att komma till anmälningsformuläret klickar du på länken https://goo.gl/VBf7cDeller scannar QR-koden i annonsen. I formuläret ombeds du fylla i dina uppgifter samt vad du är intresserad av att jobba med under O-ringen. Det finns 12 områden att välja på och du kan anmäla dig till tre av dem. Områdena är Tävling, Boende, Resa, Upplevelse, Ekonomi, Funktionär, Marknad, Sälj, IT, Service, Miljö, och Deltagarservice. Inom varje område kan du sedan välja vilken funktion du vill jobba inom. Om du inte är med så gå med i Facebookgruppen ”O-ringen Uppsala 2020-funktionärsforum”. Där kan du få reda på det senaste som händer inom funktionärsgrupperna kring O-ringen 2020

När ni anmält er i Mobilise vill jag att ni går in på Långhundra IF:s Klubbaktiviteter på Eventor (https://eventor.orientering.se/Activities/Show/9286) och anmäler er även där samt kommenterar vad ni hoppas att få jobba med så att alla andra klubbkamrater kan se er och bli inspirerade att anmäla sig också! Så alla ni som nu tänkt att "Klart vi vill vara med och dela glädjen fram till och under O-Ringen 2020" - det är NU ni ska gå in och anmäla er!

Om ni har problem att anmäla er via Eventor så kan ni istället skicka ett mail till mig och säga att ni har anmält er så löser jag det!

Hälsningar

Långhundra IF:s Funktionärsansvarig

Fredrik Wigertz

Mail: This is a mailto link

Skribent: Fredrik Wigertz
Epost: This is a mailto link

Tävlingskalender och anmälan till tävlingar:

Eventor

Hyr Staffansgården!

Staffansgården

För fest och aktiviteter,
centralt i Knivsta.

mbh Maskinuthyrning

Ullmax-försäljning!

Funktionskläder i hög kvalitet! Köp själv! Sälj till släkt och vänner, så tjänar klubben en del! Läs mer

 Ullmax-logo

sponsra

Postadress:
Långhundra IF - Orientering
Jacobsson, Vickeby 52
74190 Knivsta

Besöksadress:
Vickeby 52
74190 Knivsta

Kontakt:
Tel: 0722-223975
E-post: This is a mailto link

Se all info