Hoppa till sidans innehåll

Fina framgångar även denna helg!

29 APR 2015 20:50
I helgen som gick var det Uppsala Möte i Siggefora och Swedish League i Dalsland på programmet – och det blev en del fina framgångar. Anton Forsberg, Simon Jakobsson och Sara Bengtsson stod för de bästa insatserna.
  • Skapad: 29 APR 2015 20:50

Borta i Dalsland inleddes serien Swedish League som samlar hela landets elit. Det var Åmåls OK och Stigsökarna som ordnade deltävling 1 och 2. På lördagens långdistans var det tuffa banor i tung terräng som gällde. Simon Jakobsson fortsatte att visa fin form genom att vinna klassen H21 E2! Fem minuter, på 10:e plats, kom Robin P. Bra även det.

Swedish League gäller som uttagningstävlingar till årets JVM och därför såg vi fram mot Antons Forsbergs resultat med spänning. Denna dag kom han 9:a i H18-klassen – inte alls dåligt, men en liten besvikelse för honom själv. Vid söndagens medeldistans blev det revansch dock – Anton tog den mycket meriterande 2:a-platsen! Vann gjorde inte oväntat Simon Hector, Snättringe SK.

Anton F Swedish League Dalsland

Väldigt roligt var det också att L-100 IF fick in två löpare i högsta klassen – H21E1! Det var Simon och Robin som kvalificerade sig. Tyvärr lyckades Simon inte så bra denna dag och Robin stämplade vid lördagens sista-kontroll, vilket han inte borde gjort.

Här på hemma plan avgjordes som sagt Uppsala Möte i Siggefora. Bästa resultatet kom på söndagen då Sara Bengtsson slog till med en fin fjärdeplats i D21! Elva minuter efter esset Annika Billstam på långdistans är väldigt bra gjort och Sara slog flera namnkunniga Upplandslöpare. Kul!

/ Mats T

Foton: Anders Lindgren (på Sara), Simon Jakobsson (Anton på pallen)

Skribent: Mats Tibell
Epost: This is a mailto link

Tävlingskalender och anmälan till tävlingar:


Hyr Staffansgården!

För aktiviteter centralt i Knivsta. 

 Ullmax-försäljning!
Funktionskläder i hög kvalitet. Köp själv! Sälj till släkt och vänner! Så tjänar klubben en del.

 

Postadress:
Långhundra IF - Orientering
Jacobsson, Vickeby 52
74190 Knivsta

Besöksadress:
Vickeby 52
74190 Knivsta

Kontakt:
Tel: 018342260
E-post: This is a mailto link

Se all info