Hoppa till sidans innehåll
Foto: Mats

Nu fixar vi lite extrainkomster!

18 NOV 2016 22:17
Vi har en del ganska lättförtjänta pengar att tjäna på BingoLotto! Populär adventskalender, lotter till uppesittarkvällen och att be släkt och vänner bara registrera sina lotter på L-100 IF. Så här gör vi ...
  • Uppdaterad: 22 NOV 2016 21:16

BINGOLOTTO-FÖRSÄLJNING

På medlemsmötet i tisdags beslutades att vi skulle göra en punktinsats med försäljning av Bingolotter inför julen. Vi kom överens om att ska försöka sälja Bingolottos Julkalender och Bingolotter till uppesittarkvällen den 23 december. Lotterna är beställda och du kommer att kunna hämta ut dem på träningen i Högåsskolan på lördag 19/11, på årsfesten på lördag 19/11 och på träningen på tisdag 22/11.

Så här gör du: Kalendrarna kostar 100 kr (50 kr går till klubben) och Bingolotterna 50 kr (minst 18 kr går till klubben) och du säljer så många du kan och när du sålt klart sätter du in pengarna på klubbens plusgiro 399591-7 eller också Swishar du till 070-9492328 (Lennart Jacobsson). Märk betalningen med Bingolotto och ditt namn!

Om du får kalendrar/lotter över, kontakta Lennart Jacobsson så att vi kan fördela om eller returnera de överblivna lotterna.

BINGOLOTTO-PRENUMERATION

Vi har några medlemmar som prenumererar på Bingolotter och angivit att de stöder Långhundra IF och varje sådan lottprenumeration ger klubben ca 500 kr/år och därför vill vi gärna att du kollar om någon i bekantskapskretsen har en Bingolotto-prenumeration och inte har angivit att man vill stöda Långhundra IF. För att ge sitt stöd så ringer man Bingolottos kundtjänst (0771-440440) och registrerar sitt stöd. Behöver du hjälp, kontakta Lennart.

SPELKORT SVENSKA SPEL

Varje år delar Svenska spel ut pengar till svenska idrottsföreningar via "Gräsroten" och i år fick vi ca 1500 kr. Du som har spelkort på Svenska Spel kan också enkelt ge ditt stöd till klubben, idag är vi 14 personer som registrerat oss för vår klubb men vi kan bli många fler! Kolla med släkt och vänner!

För att registrera att du vill stöda Långhundra IF så loggar du in på svenskaspel.se och sedan klickar du på meny-symbolen uppe i vänstra hörnet och i menyn som då kommer upp väljer du Mer och i nästa meny väljer du Gräsroten - Stöd din förening och nu kan du välja Långhundra IF som din förening. 

Lycka till!

Ekonomikommittén, 
gnm Lennart J

Skribent: Mats Tibell
Epost: This is a mailto link

Tävlingskalender och anmälan till tävlingar:


Hyr Staffansgården!

För aktiviteter centralt i Knivsta. 

 Ullmax-försäljning!
Funktionskläder i hög kvalitet. Köp själv! Sälj till släkt och vänner! Så tjänar klubben en del.

 

Postadress:
Långhundra IF - Orientering
Jacobsson, Vickeby 52
74190 Knivsta

Besöksadress:
Vickeby 52
74190 Knivsta

Kontakt:
Tel: 018342260
E-post: katarina.bab@telia.c...

Se all info