Hoppa till sidans innehåll
Foto: Mats

O-Ringen 2020 i Uppsala söker Områdesansvariga

17 APR 2017 11:58
Generalsekreteraren, vår egen Jens Lindqvist, tillträdde sin tjänst för ett par veckor sen och söker nu Områdesansvariga, att ingå i Ledningsgruppen för O-Ringen 2020 i Uppsala.
  • Uppdaterad: 17 APR 2017 12:05

Hej!

Ledningsgruppen består, förutom av en anställd Generalsekreterare (GS), av 12 stycken "Områdesansvariga" (du ser områdena i formuläret). Du kan anmäla ditt intresse till ett eller flera av dessa områden beroende på intresse och kompetens.

Varje Områdesansvarig har stöd av en fast anställd Områdeschef i den Fasta organisationen (FO). Inom varje områdesansvar engageras också ett antal "Funktionsansvariga" (totalt ca 50 st) som i sin tur leder en grupp funktionärer.

Prioriterade områden under 2017 är Tävling, Resa, Boende, Upplevelse, Service och Funktionär. Men intresseanmälan till övriga områden tas tacksamt emot redan nu och ansvariga utses löpande.

Rekryteringsprocessen leds av GS, som i samråd med Områdeschef i FO också utser Områdesansvariga. Alla som lämnar sin intresseanmälan kommer att få en återkoppling. De vi väljer att gå vidare med kommer att kallas på intervju och när vi känner att vi hittat rätt person kommer det områdesansvaret att tillsättas. Detta sker löpande.

Att engagera sig som Områdesansvarig är ett ideellt uppdrag om inte projektledningen (GS) i samråd med Föreningsrådet bedömer det som nödvändigt att under genomförandefasen (sista 6 mån) hel- eller deltidsarvodera vissa av funktionerna.

Att engagera sig som Områdesansvarig är en stor och utmanande uppgift. Men det är också ett uppdrag som ger dig både erfarenheter och meriter i din fortsatta karriär. Viktigast är väl förhoppningsvis ändå att du få vara med och dela glädjen som en del av ett så här stort projekt som O-Ringen. Det är en "en-gång-i-livet"-upplevelse. Ta chansen!

Länk till intresseanmälan.

/ Jens Lindqvist, GS

Skribent: Mats Tibell
Epost: This is a mailto link

Tävlingskalender och anmälan till tävlingar:


Hyr Staffansgården!

För aktiviteter centralt i Knivsta. 

 Ullmax-försäljning!
Funktionskläder i hög kvalitet. Köp själv! Sälj till släkt och vänner! Så tjänar klubben en del.

 

Postadress:
Långhundra IF - Orientering
Jacobsson, Vickeby 52
74190 Knivsta

Besöksadress:
Vickeby 52
74190 Knivsta

Kontakt:
Tel: 018342260
E-post: This is a mailto link

Se all info