Hoppa till sidans innehåll
Foto: Mats

Vi behöver din hjälp vid O-Ringen Uppsala 2020 nästa sommar!

23 NOV 2019 18:08
Hur anmäler jag mig som funktionär? Var behövs mest L-100ingar? Jag jobbar gärna lördagen innan O-Ringen-veckan – var och hur? Här får du veta mer…
  • Uppdaterad: 23 NOV 2019 18:08

Planering och schemaläggning för alla funktioner är i full gång och vi behöver redan nu få in en intresseanmälan från dig. Ca 1200 funktionärer som kommer att behövas för att vi ska kunna bjuda in runt 20 000 deltagare till en fantastisk O-Ringen-upplevelse. 

I nuläget (16/11) har 75 funktionärer intresseanmält sig från Långhundra IF och nästa 600 funktionärer har anmält sig från alla funktionärsklubbar. Är du inte en av dessa 75 långhundringar gå då gärna in på http://www.oringen.se/213/uppsala-2020/funktionar/anmalan.html och klicka sedan på Funktionärsanmälan. Fyll i dina personliga uppgifter samt intresseanmälan dig till de 3 områden du främst skulle vilja hjälpa till inom.  

Är du osäker på vad du vill hjälpa till med så finns det i detta mail bifogat en PowerPoint som visar alla funktioner som det finns möjlighet att anmäla sig till samt vad man gör inom respektive funktion.

OBS! Intresseanmälan är inget ”bindande löfte”. Skulle något ”komma emellan” så avanmäler du dig bara inför arrangemanget.

Jobb lördagen 18/7 innan O-Ringen-veckan

Om du inte tror att du kan få ledigt en hel vecka så finns det goda möjligheter att hjälpa till under helg eller punktinsatser när det passar. Till exempel behöver Mats Tibell (L-100 IF) funktionärer till Träningsracet som går i Sävja på lördag-eftermiddagen helgen innan O-Ringen-veckan. Det blir lite som en vanlig tävling, eller en stor närtävling. Om du anmäler ditt intresse själv enligt länken ovan - under Prioritet väljer du då Tävling och sen Träningsracet som du sätter som prioritet 1. Skriv sen som kommentar att du talat med Mats Tibell om att jobba med Träningsracet.

Jobb i kiosk

Även Anki Hambäck (L-100 IF) behöver funktionärer till Långhundra-kiosken. Oavsett vad du kan och vill göra så behöver vi din hjälp. Om du anmäler ditt intresse själv enligt länken ovan - under Prioritet välj då Kiosk och sätt det som prioritet 1.

Om du tycker att anmälan är krångligt så är det bara att höra av dig till mig via mail (This is a mailto link) så hjälper jag dig med anmälan.

Skulle du ha släktingar, vänner, kollegor eller grannar som du tror vill hjälpa till så går det jättebra för dem att anmäla sig och uppge Långhundra IF som hemmaförening. Vi kommer då att ge denna person ett funktionärsmedlemskap under 2020.

Kom och hör mer på julfesten efter Tomteskubbet 15/12

Var går de olika etapperna? Vilka funktioner har L-100 IF engagerat sig mest i? Hur anmäler man sig som funktionär? … Vill du veta mer om vårt O-Ringen 2020 i Uppsala – kom då till julfesten i Staffansgården efter Tomteskubbet söndagen den 15/12!

… och du, den 18/1 2020 blir det O-Ringen-fest för alla L-100ingar som anmält sig som funktionärer!

Vänliga Hälsningar!
Fredrik Wigertz, Funktionärsansvarig för Långhundra IF

Skribent: Mats Tibell
Epost: This is a mailto link

Tävlingskalender och anmälan till tävlingar:


Hyr Staffansgården!

För aktiviteter centralt i Knivsta. 

 Ullmax-försäljning!
Funktionskläder i hög kvalitet. Köp själv! Sälj till släkt och vänner! Så tjänar klubben en del.

 

Postadress:
Långhundra IF - Orientering
Jacobsson, Vickeby 52
74190 Knivsta

Besöksadress:
Vickeby 52
74190 Knivsta

Kontakt:
Tel: 018342260
E-post: This is a mailto link

Se all info