Hoppa till sidans innehåll

Årsmötet 2021 genomfört

25 MAR 2021 11:19
Den 24 mars hölls det årsmöte i Långhundra IF – ett möte helt och hållet på distans i “Teams” p.g.a. pandemin.
  • Skapad: 25 MAR 2021 11:19

Ett knappt 20-tal medlemmar hade hörsammat kallelsen och deltog i mötet. De lotsades genom dagordningen av Per Brahm, som valts till mötesordförande.

Efter inledande formalia, gjordes först en tillbakablick på 2020 i form av verksamhetsberättelse, resultat- och balansräkning samt revisionsberättelse. Det konstaterades att 2020 varit ett väldigt annorlunda år där det mesta av tävlingsverksamheten varit inställd p.g.a. pandemin. 

Ett antal mästerskapstävlingar genomfördes dock och årets största framgångar nåddes inom MTBO, där Berth-Arne Bengtsson tog SM-guld i både sprint och medel i klassen H65 och Alva Jonsson tog SM-brons i både sprint och medel i klassen D20. Inom OL stod Albin Warvelin för årets främsta resultat med en tolfteplats i sprint i H18. 

Det konstaterades även att Hittaut blev en veritabel succé med 1790 deltagare och 64393 registreringar av checkpoints. 

Det ekonomiska resultatet blev väsentligt bättre än budgeterat, framförallt tack vare en “försiktig” budget och att många kostnader blev väsentligt lägre än förväntat p.g.a. pandemin. Revisorerna tillstyrkte ansvarsfrihet för styrelsen, vilket beviljades. 

Sedan vändes blickarna framåt och verksamhetsplanen och budgeten för 2021 behandlades. Även om de flesta av vårens tävlingar ser ut att ställas in, finns det en förhoppning att kunna genomföra O-Ringen till sommaren och många räknar med en mer normal höstsäsong. Hittaut kommer att genomföras även under 2021, med start under april. 

Därefter vidtog val av olika föreningsfunktionärer. De flesta posterna besattes genom omval, men Peter Hambäck valdes in som ny representant för OL-kommittén i styrelsen. 

Slutligen behandlades tre övriga frågor. Det beslutades att en del av vinsten från O-Ringen ska användas till en klubbresa, att föreningen ska ansöka om medlemskap i Friidrottsförbundet för att möjliggöra tävlande även i terränglöpning samt, på förfrågan från O-Ringen, att Långhundra vill fortsätta att vara medarrangör även om tävlingen skulle tvingas skjutas upp ytterligare ett år p.g.a. pandemin. 

Skribent: Markus Nordén
Epost: Adressen Gömd

Tävlingskalender och anmälan till tävlingar:


Hyr Staffansgården!

För aktiviteter centralt i Knivsta. 

 Ullmax-försäljning!
Funktionskläder i hög kvalitet. Köp själv! Sälj till släkt och vänner! Så tjänar klubben en del.

 

Postadress:
Långhundra IF - Orientering
Jacobsson, Vickeby 52
74190 Knivsta

Besöksadress:
Vickeby 52
74190 Knivsta

Kontakt:
Tel: 018342260
E-post: katarina.bab@telia.c...

Se all info