Hoppa till sidans innehåll

OL-träningarna startar

13 APR 2020 15:17
Vi har just nu som alla förstår en stor påverkan på vår tävlingsverksamhet under pågående Coronavirus-utbrott. I stort sett alla tävlingar under våren har ställts in och även ungdomstävlingarna U-ringen och distriktslägret.
  • Uppdaterad: 13 APR 2020 15:17

Nybörjarkursen kommer inte heller att hållas under våren utan skjuts fram mot hösten.
Under påsken har vi provat att bjuda in till öppna banor i tre olika delar av Knivsta. Man har kunnat ladda ner kartor från Eventor som man själv skriver ut. Det verkar ha varit en hel del som har sprungit eftersom man även kan se att det har lagts upp många Gps-rutter på Livelox vilket är glädjande.  Dessutom har vi haft en heldag med orientering på påskdagen som Conny ordnade. Det var sprint i Ängby på f.m. och medeldistans i Lunsen på e.m. Det var deltagare både från L-100 och IF Thor vilket var uppskattat men vi närmade oss samtidigt gränsen för hur många som kan samlas samtidigt med tanke på smittspridningsrisken.
Vi planerar ändå att fortsättningsvis ha gemensamma träningar och bl.a. de tre återstående etapperna av ”Långhundra laddar och ler” kommer hållas under april - juni som något förenklade arrangemang utan gemensam fika. Föranmälan till gemensamma arrangemang kommer att vara obligatoriskt för att vi ska kunna ha koll på hur många som samlas samtidigt och vid behov ev. dela upp  i två startgrupper.
Hursomhelst så kommer vi på tisdag 14/4 starta upp vårens OL-träningar för ungdomsgrupperna, junior- och senior samt övriga. Grön-vit/gula grupperna kommer att samlas vid elljusspåret  och orange/violetta + över kommer att träna vid Nyby. Se mer info i resp. kalender på hemsidan.
Det är tänkt att orange/violetta och övriga även ska kunna lägga in träningar på torsdagar och helger men det blir av typen enklare arrangemang som meddelas löpande.
Vi tror trots de restriktioner som finns att vi kan ordna bra träningsmöjligheter på hemmaplan om vi alla hjälps åt att följa de riktlinjer som finns för vår tränings-verksamhet. Stanna hemma om du känner dig det minsta sjuk både för din egen skull och med tanke på smittspridningsrisken. Tänk på att undvika trängsel och håll avstånd etc. Se mer info på hemsidan.


Välkomna!

OL-kommittén gm.
/Sven Wigertz

Skribent: Sven Wigertz
Epost: This is a mailto link

Tävlingskalender och anmälan till tävlingar:


Hyr Staffansgården!

För fest och aktiviteter centralt i Knivsta. 

 Ullmax-försäljning!
Funktionskläder i hög kvalitet. Köp själv! Sälj till släkt och vänner! Så tjänar klubben en del.

 

Postadress:
Långhundra IF - Orientering
Jacobsson, Vickeby 52
74190 Knivsta

Besöksadress:
Vickeby 52
74190 Knivsta

Kontakt:
Tel: 018342260
E-post: This is a mailto link

Se all info