Hoppa till sidans innehåll

Rapport från årsmötet 2022

30 MAR 2022 18:04
Med torsdagens årsmöte i Staffansgården har vi lagt ännu ett år till handlingarna. Deltagande 25-talet medlemmar belönades med smörgåstårta och tårta.
  • Uppdaterad: 30 MAR 2022 18:04

Årsmötet visade att föreningens verksamhet varit starkt påverkad av pandemin, men under hösten har en normalisering inletts och nu prioriteras en återgång till full verksamhet. En hel del diskussion blev det om Staffansgården bl.a. föranlett av turerna kring att det hundraåriga taket på Staffansgården uppvisar en viss ålderssvaghet. Det kan innebära en påfrestning på vår ekonomi, som trots tiderna endast påverkats marginellt och innehåller en buffert som nu kan behövas.

Medlemsavgiften blev oförändrad 200 kr upp t.o.m. 20 år, 300 kr för 21 år och äldre, och 750 kr för familj. Betala gärna snarast och helst innan 15/4 till Pg 39 95 91-7.

Vid de sedvanliga valen omvaldes Sven Wigertz som ordförande och Patrik Servin blev ny kassör. Ett par vakanser uppenbarades då sammankallande till Kart- och arrangemangskommittén saknas och det inte fanns några förslag till ny valberedning. Under applåder tog Anki Hambäck sig an valberedning och Medlemskommittén fick i uppdrag att fylla på med fler namn.

Alltså, du som inte var där, engagera dig själv eller föreslå lämplig kandidat, till de vakanta posterna!

Som avslutning påminner vi om sommarens stora evenemang, O-ringen. Det behövs fortfarande fler funktionärer så om du inte anmält dig som funktionär och kan ställa upp hela eller delar av tiden anmäl dig via hemsidan (oringen.mobilise.se) eller mejla till funktionärsansvarig i L-100, Fredrik Wigertz (This is a mailto link).

Om du har möjlighet att hyra ut en bostad till någon deltagare så hittar du information om hur du gör det här https://oringen.se/tillfallen/uppsala-2022/boende/hyr-ut-ditt-boende.html.

Nu ser vi fram emot att ses i Staffansgården eller på någon tävling!

Skribent: Styrelsen
E-post: Adressen Gömd

Tävlingskalender och anmälan till tävlingar:


Hyr Staffansgården!

För aktiviteter centralt i Knivsta. 
 

 

 Ullmax-försäljning!
Funktionskläder i hög kvalitet. Köp själv! Sälj till släkt och vänner! Så tjänar klubben en del.

 

Postadress:
Långhundra IF - Orientering
Jacobsson, Vickeby 52
74190 Knivsta

Besöksadress:
Vickeby 52
74190 Knivsta

Kontakt:
Tel: 018342260
E-post: katarina.bab@telia.c...

Se all info