U-ringen

U-Ringen är en tävlingsserie för barn och ungdomar som arrangeras i Maj/Juni varje år av klubbarna Långhundra IF, IF Thor och OK Linné. Tävlingsserien består av tre deltävlingar där arrangörsklubbarna arrangerar varsin deltävling.

Syftet med U-Ringen är att erbjuda en möjlighet att "träna på att tävla" under lugna förhållanden i närområdet. För den som aldrig tidigare varit med på en orienteringstävling finns det alltså ett ypperligt tillfälle att prova på det i Knivsta varje vår!

Och precis som på alla andra orienteringstävlingar finns det även på U-Ringen både tävlingsklasser och motionsklasser, så alla barn och ungdomar kan hitta en klass som passar dem. Det brukar även finnas en klass för vuxna nybörjare.

Anmälan till U-Ringen görs via Eventor, men den som är ovan vid Eventor kan alltid få hjälp av en ledare att anmäla sig. Anmälan ska ske till var och en av de deltävlingar som du ska deltaga i.

För att U-Ringen ska synas i tävlingskalendern i Eventor, måste man dock välja att visa "endast närtävlingar" eller "alla tävlingar". I Eventor kommer du också hitta inbjudan, tävlings-PM och resultat.