SM, natt (Swedish League, #10)


Arrangör(er)
  • Sundsvalls OK Sundsvalls OK
Distrikt
  • Medelpads OF Medelpads OF
Datum/tid
fredag 15 sep 2023
20:30
Status
Genomförd
Anmälningsstopp
söndag 3 sep 2023
Efteranmälningsstopp
söndag 10 sep 2023
23:59
Arrangemangstyp
Mästerskapstävling
Distans
Lång
Dag/natt
Natt
Gren
Orienteringslöpning
Resultat
Eventormeddelande

Vi har tyvärr problem med on-line rapporteringen från skogen vilket gör att vi inte kommer kunna erbjuda alla radiokontroller. För samtliga klasser utom H21 fungerar i nuläget endast radio 1 samt förvarning.

För H21 fungerar endast förvarning i nuläget men funktionärer är på väg ut i skogen för manuell rapportering och vi jobbar på en teknisk lösning vid radio 1.

23-05-15: Slutgiltigt PM finns nu publicerat här i Eventor.

2023-09-14: Med anledning av att afrikansk svinpest påträffats i Sverige är det viktigt att löpare och övriga som deltagit i orienteringsarrangemang eller befunnit sig inom den smittade zonen kring Fagersta och Norberg att iaktta följande information från Jordbruksverket.

Du SKA rengöra kläder och utrustning. Rengör först mekaniskt med borste och vatten så all synlig smuts och blod försvinner, och förvara sedan kläderna och utrustningen luftigt inomhus i rumstemperatur i minst en vecka innan du använder dem igen.

För samtliga närvarande vid SM i nattorientering gäller att inget matavfall får lämnas i annat än utmärkta avfallskärl. Under inga omständigheter får det lämnas på marken eller i terrängen.

Korv, kött eller andra charkvaror från länder där afrikansk svinpest finns ska inte tas med.

2023-09-06: ÅTERBUD lämnas helst innan lottning, dvs. senast tisdag 12 september kl 23:59 till Jon Flordal, jon.flordal@telia.com, 070 – 689 65 05. Återbud senare än denna tidpunkt innebär ingen ändring av startlistor, utan fungerar enbart som speakerstöd.

2023-08-28: Det ÄR tillåtet att bo på Hotell Södra berget som är beläget inom avlyst område för SM Natt och att transportera sig dit/från via tillfartsvägen till hotellet. Det är INTE tillåtet att röra sig i terrängen runt hotellet!

2023-08-20: Beställning av specialkost för löpare samt måltid/specialkost för ledare/övriga är öppen till och med 8/9. Vid beställning av specialmåltid maila behov till anna.dufva76@gmail.com senast 8/9

Måltiden ingår i startavgiften för löpare som alltså inte behöver beställa detta annat än om man är i behov av specialkost pga av allergi, etc. Observera att måltiden är vegansk och innehåller EJ gluten, mjölkprotein eller laktos så för detta behöver specialkost inte beställas!