• 23 okt 2011

Det var en solig höstdag som lockade många deltagare till Skogstibble och OK Enens Oktoberrace.

Anton vann stafetten på Daladubbeln!

• 17 okt 2011

Anton Forsberg som sprang Daladubbeln tillsammans med Olle Andersson, Tullinge SK vann stafetten på Lördagen!

Officiell toppnotering på 25manna

• 9 okt 2011

image: Officiell toppnotering på 25manna

Det blev åter en rekordbra placering på årets 25manna. Inte någon gång under 2000-talet har Långhundra IF varit bland de 100 bästa - nu blev det en 94:e plats!

25manna laget

• 6 okt 2011

Nu är det åter dags för årets stora klubbtävling; 25manna och så här ser vårt lag ut:

Ullmaxförsälningen

• 4 okt 2011

Första beställningen är inskickad - 8 medlemmar har köpt själva eller sålt till bekanta och det ger klubben ett bidrag på nästan 5000 kr! Inte illa. Nästa beställning kommer att skickas i månadskiftet oktober/november.

Diamanterna kom 3:a!

• 3 okt 2011

På UNT-cup finalen i samband med Linnéklassikern i Hågaby kom L-100´s diamanterna på en fin 3:e plats. I laget ingick Alexander Alness, Axel Leijon Thorell, Lovisa Wigertz, Alva Jonsson, Emilia Karlsson, Jesper Tibell och Anton Forsberg (ej med på bilden).