Nyheter

Kung Conny kuvade konkurrenten!

  • 29 jul 2016

image: Kung Conny kuvade konkurrenten!

Ett avgörande ryck någon km innan mål, precis som planerat, och saken var avgjord – Conny Forsberg tog totalsegern i H50-1 vid O-Ringen!

Succén fortsätter – två etappsegrar!

  • 28 jul 2016

image: Succén fortsätter – två etappsegrar!

Jenny B, som gått bra de tre första etapperna, slog till med etappseger i D21-2 på fjärde etappen! Hon går ut som trea på slutetappen, mindre än minuten efter tvåan och nästan sex minuter efter ledaren.

Både etappseger och totalseger!

  • 27 jul 2016

image: Både etappseger och totalseger!

När Conny råkade komma 2:a den tredje dagen vid O-Ringen, var det dags för en annan veteran att kliva fram i rampljuset. Vid MTBO-tävlingen vann Berth-Arne B en etapp och under Aktivitetsdagen säkrade han också totalsegern!

Favorit i repris!

  • 25 jul 2016

image: Favorit i repris!

Samma trio i topp på etapp 2 som på etapp 1 i H50-1 – med Conny F överst igen! Snacka om jämn och snabb. Så det blev ytterligare en tur upp på scenen på O-Ringen-torget i Lindvallen. Grattis!

Etappseger direkt!

  • 24 jul 2016

image: Etappseger direkt!

Inte alls oväntat, men imponerande ändå – Conny Forsberg slog till med etappseger direkt på etapp 1 vid O-Ringen i Sälen! Klassen är H50-1 och segermarginalen var 45 sekunder till gamle kombatanten Håkan Svensson, Bredaryds SOK. - Det var ett felfrit

JVM silver till Anton

  • 17 jul 2016

image: JVM silver till Anton

Efter torsdagens fjärdeplats på medeldistansen blev det pallen för Anton Forsberg från Långhundra IF på fredagen. Medaljen kom i stafetten där upplänningen sprang den första sträckan för det svenska laget. "Väldigt roligt", säger Anton Forsberg.

Tre sekunder från medalj för Anton!

  • 15 jul 2016

Vid torsdagens medeldistansfinal i Junior-VM gjorde Anton ett kanonlopp, trots tidig starttid, och tog en 4:e-plats endast tre sekunder från bronset!

Anton 11:a på långdistansen!

  • 12 jul 2016

image: Anton 11:a på långdistansen!

Stabila och bra insatser av Anton Forsberg på de två första distanserna vid junior-VM i Schweiz. Här kommer en rapport från pappa Conny som pratat med honom på telefon.

Junior-VM med Anton!

  • 9 jul 2016

Anton Forsberg är på plats i Schweiz där junior-VM går söndag-fredag 10-15/7.