Nyheter

Geparderna 4:a i UNT-cupen och Pumorna Långhundras bästa lag 2008

• 29 sep 2008

UNT-cupen avgjordes i söndags med, för andra året i rad, gemensam start för de 10 bästa lagen inför etappen. Långhundra Geparderna var ett av dessa tio lag och slutade totalt på en fjärde plats.

SM-brons till Jenny!!!

• 27 sep 2008

Ett stor jättegrattis till Jenny som vid dagens medeldistans-SM tog hem ett SM-brons.

Lyckat kval för L-100-tjejer!

• 26 sep 2008

Dagens kvaltävlingar vid medeldistans-SM resulterade i att tre L-100-tjejer kvalificerade sig till morgondagens finaler.

Dala-dubbeln

• 23 sep 2008

Dags för anmälan till årets Dala-dubbel 18-19 oktober

14.e plats för Jenny i Lång-SM

• 20 sep 2008

Lång-SM-finalerna avgjordes på söndagen och det blev en 14:e plats för klubbens enda finalist, Jenny Bengtsson.

Österåkerskavlen den 4 okt

• 16 sep 2008

Dax för intresseanmälan

DM-trippel för Anton men inga stafett-guld.

När DM-tävlingarna i helgen fortsatte med medeldistansen i Rånäsregi så tog Anton Forsberg sin tredje raka DM-titel i H12.

25-manna

• 11 sep 2008

Nu är det dax att anmäla intresse för årets 25-manna den 11 oktober och du är väl så klart intresserad!

Tre L-100-ungdomar till USM

• 9 sep 2008

Nu har Upplands trupp till Ungdoms-SM i Hälsingland den 20-21 september tagits ut.

Två nya DM på långdistansen och L-100 Geparderna till UNT-cupfinal

Anton Forsberg tog sitt andra DM-guld för helgen då han vann H12 vid lång-DM på söndagen. Det andra DM-tecknet tog Jenny Bengtsson i D18 där hon fullständigt krossade motståndet och vann med över en kvart!

Två Natt-DM till L-100

• 6 sep 2008

Årets natt-DM avgjordes på fredagskvällen vid Bredsand utanför Enköping och det blev L-100-segrar både i H12 och H14.

Sprint för alla på Föreningsmässan!

• 4 sep 2008

I lördags 6/9 på föreningsmässan i Knivsta gavs möjlighet att testa sprintorientering med Sportident på Thunmansskolans skolgård.

Karttecken och kontrollbeskrivningar!

• 2 sep 2008

Här har du chansen att testa dina kunskaper.

Össebydubbeln

• 1 sep 2008

Fyra andraplatser och en klassvinst blev de främsta placeringarna vid helgens Össebydubbel.