Nyheter

Långhundra Laddar och Ler, etapp 3 (Uppdaterad med resultat)

  • 19 apr 2020

L-100 Laddar och Ler var ursprungligen tänkt som vår uppladdning inför årets O-ringen. Nu blir det inget O-ringen i sommar men vi fortsätter att ladda och le inför nästa år då vi hoppas att kunna genomföra vårt O-ringen i Uppsala och Knivsta.

Nu släpper L100 hittaut!

  • 16 apr 2020

Lördagen 18/4 är det premiär för Hittaut i Knivsta. Hittaut är ett friskvårdsprojekt, där huvudsyftet är att få så många som möjligt att motionera och upptäcka hur roligt det är med orientering. Alla hushåll i kommunen får kartan med Knivstabygden.

OL-träningarna startar

  • 13 apr 2020

Vi har just nu som alla förstår en stor påverkan på vår tävlingsverksamhet under pågående Coronavirus-utbrott. I stort sett alla tävlingar under våren har ställts in och även ungdomstävlingarna U-ringen och distriktslägret.

Resultat och winsplits (uppdaterad)

  • 12 apr 2020

Påskens OL-aktiviteter avslutas på Påskdagen med sprint i Ängby på f.m. och medeldistans i Lunsen på e.m.

Påskkarusellen

  • 5 apr 2020

Nu närmar sig påskveckan och eftersom vi tror att många är sugna på att komma ut och orientera under ev. ledighet så har vi lagt banor och hängt ut skärmar med kodsiffror i tre olika närområden till Knivsta.

Riktlinjer för L-100:s träningsverksamhet under Coronavirus-utbrottet (uppdaterad)

  • 2 apr 2020

Med anledning av rådande smittosituation och folkhälsomyndighetens uppdaterade rekommendationer angående idrott och träningsanläggningar under Corona-virus utbrottet gäller följande riktlinjer på L-100:s träningar: