Tiomila Open 2015 - sekretariat och start

  • 30 dec 2014

Som du säkert redan vet så anordnas Tiomila 2015 i Uppland och närmare bestämt i Skepptuna. Vad du kanske inte känner till är att vi i L-100 IF samma helg är ansvariga för de öppna klasserna, Tiomila Open.

Tiomila går lördag-söndag 9-10 maj men vi ska ha de öppna banorna tillgängliga även fredag kväll 8 maj. Banläggare för de öppna banorna är Berth-Arne Bengtsson och undertecknad har tagit åt sig att vara tävlingsledare men för att klara av detta arrangemang krävs naturligtvis att vi är många som hjälper till.

Vi räknar med att hela tiden behöva ha fyra personer i sekretariatet där vi ska sälja banor, stämpla ut löpare mm samt minst två personer vid starten. Vi har delat upp helgen i sex pass, två på fredag kväll, tre på lördagen och ett på söndagen och du som har möjlighet att ställa upp, ett eller flera pass, kan nu registrera dig på Eventor under klubbaktiviteter.

Du kan också anmäla dig direkt till Lennart Jacobsson, 381201, 070-9492328, lennart.jacobsson@home.se

De som vill hjälpa till i sekretariatet kommer att under våren få den utbildning i OLA som behövs och de som jobbar vid starten kommer naturligtvis också att få den information som är nödvändig.