Snart är det dags! Tomteskubbet och Stora Julfikat!

  • 29 nov 2015

L-100 IFs meste Tomteskubbs-banläggare lär åter vara i farten – självaste Christer Solbreck. På självaste Luciadagen. ”Mystiska banor” undslapp det honom vid en snabb pratstund under adventspysslet.

Söndagen den 13/12 kommer de Knivstabor som är på promenad att återigen möta en hord löpande tomtar. Det är då vårt traditionsenliga Tomteskubb avgörs. I vanlig ordning är det tomtiga, luriga banor för 13 år och över. De yngre har vanliga banor. Alla är välkomna! Som vanligt lär banläggartomten göra tidsavdrag för julig klädsel.

Då alla duschat är det dags för Stora Julfikat! Det blir julgröt, skinkmacka, lussebullar och pepparkakor. Ungdomsårets höjdpunkter uppmärksammas och vi delar ut plakett till årets, och förra årets, föreningsmästare - och förstås utmärkelserna Årets L-100ing och Årets L-100-kämpe.

Program:
Kl 12:00              Samling vid Staffangården
Kl 12:15              Avgång till start
Ca kl 14              Stora Julfikat

Anmäl dig till Tomteskubbet och Stora Julfikat senast tisdag den 8/12 under Klubbaktiviteter på Eventor (du behöver vara inloggad). Är du osäker på hur det går till – läs instruktionen här på vår hemsida.

Välkomna!
/Banläggartomten Christer och Medlemskommittén

Foto: Mats T – vid starten för Tomteskubbet uppe på Högåsen år 2011.