Favorit i repris!

  • 25 jul 2016

image: Favorit i repris!

Samma trio i topp på etapp 2 som på etapp 1 i H50-1 – med Conny F överst igen! Snacka om jämn och snabb. Så det blev ytterligare en tur upp på scenen på O-Ringen-torget i Lindvallen. Grattis!

Samma arena som dagen före, men tyngre terräng och mer kupering på Storfjället vid Högfjällshotellet i Sälen, och lurig orientering i sluttningarna. L-100 IF hade en bra dag! Förutom Connys etappseger var 10 st bland de 20 främsta och 9 st inom 10 minuter efter segraren i respektive klass. Riktigt bra sprang återigen Jenny B som var 5:a i D21-2. En annan bra insats om man ser till placering i förhållande till antal startande i klassen (förutom Conny, förstås) var Annika Solbreck med sin 21:a plats bland otroliga 500 startande i Open 3!

Totalt efter två etapper har vi 8 st bland de 20 i topp. Främst är Conny som leder H50-1, Jenny B är 7:a i D21-2, Ewa Edström Forsberg är 7:a i D45 Kort-2 och Anton F ligger 10:a i H20E.

Ser mer på O-Ringens hemsida och i Eventor (kräver log-in).

En dalahäst rikare!

Några av oss körde MTBOn som går över tre dagar i Rörbäcksnäs ett par mil bort. Bäst den första etappen lyckades Mats Warvelin som vann Öppen kort svår och Berth-Arne B som kom 7:a av 38 startande i H60. I Öppen kort svår kom alla fem L-100ingar bland de åtta första av 14 startande. Det var Mats W, som sagt, Erik J, Alva J, Albin W och Claes L-T. Snyggt!

Mats Warvelin visade god stämplingsteknik vid sista kontrollen! Inget fot i backen!

 

Medan Albin W höll på att glömma att stämpla. Annars var han nöjd.

Foto: Mats T