Acke vann Uppland League

  • 22 okt 2017

image: Acke vann Uppland League

Inför finalen på dagens Oktoberrace ledde Acke med bara en poäng före Arvid Roos, OK Linné.

Det var spännande men till slut var det Acke som fick stå överst på pallen eftersom han var nästan 3 min. snabbare än Arvid på dagens medeldistans. Arvid Umegård hade en teoretisk chans att komma på pallen men det blev tyvärr inte fallet eftersom han stämplade fel idag.

I D16 var det på förhand klart att Ebba Lindell, IF Thor skulle bli svår att peta ner från första platsen eftersom hon redan hade lyckats komma upp i maxpoängen 150 poäng. Lotta Weyhenmayer också från IF Thor som inför finalen låg tvåa kunde behålla den placeringen trots att Lovisa W. var före henne idag. Lovisa upprepade sin placering från förra året och blev 3:a sammanlagt. Lovisa Hambäck kom 4:a i dagens final och blev även 4:a totalt.

I H14 var det också jämnt inför finalen, Edvin låg bara 7 poäng efter ledande Elias Westerbergh, Rasbo. I dagens final var Edvin snabbare än Elias men eftersom Edvin var 2:a i dagens tävling lyckades han inte få tillräckligt med poäng för att gå om Elias som alltså vann Uppland League med Edvin på en finfin 2:ndra plats.

Fullständiga resultat för Uppland League kommer så småningom att läggas upp på UOF:s hemsida.

Resultat från Oktoberracet finns på Eventor.

Uppland League D16 prispall

Prispallen i D16 

Uppland League H14 prispall

H14 prispallen.