Extrainkomster i år igen!

  • 9 nov 2017

Förra året tjänade vi en del lättförtjänta pengar på BingoLotto inför julen! Populär adventskalender, lotter till uppesittarkvällen, samt be släkt och vänner att registrera de lotter de redan har på L-100 IF. Så här gör vi ...

Så, även i år gör vi en punktinsats med försäljning av Bingolotter inför julen. Vi säljer Bingolottos Julkalender och Bingolotter till uppesittarkvällen den 23 december. Ganska många har redan hämtat ut lotter men du som ännu inte fått några kan hämta kalendrar och/eller lotter i Staffansgården på tisdagsträningarna samt på årsfesten fredag 17/11.

Så här gör du:

Kalendrarna kostar 100 kr (50 kr går till klubben) och Bingolotterna 50 kr (minst 18 kr går till klubben) och du säljer så många du kan och vill och när du sålt klart sätter du in pengarna på klubbens plusgiro 399591-7 eller också Swishar du till 070-9492328 (Lennart Jacobsson). Märk betalningen med Bingolotto och ditt namn!

Om du får kalendrar/lotter över, kontakta Lennart Jacobsson så att vi kan fördela om eller returnera de överblivna lotterna.