Anmäl dig som funktionär till O-ringen 2020 senast 31 januari - få t-shirt!

  • 13 nov 2018

Kampanj 1 för att intresseanmäla sig som funktionär till O-ringen 2020.

Nu vill vi ha in intresseanmälningar till att vara funktionär från alla klubb-medlemmar, rutinerade som nya, unga som gamla, till denna fantastiska tävling. Det är nu ni får chansen att ge den service och OL-upplevelse såsom ni skulle vilja ha det.

Kampanj 1 för funktionärsanmälan pågår under november, december och januari och syftet är att vi i organisatörsklubbarna tillsammans ska ha minst 400 anmälda funktionärer vid periodens slut för att börja röra oss målet att få ihop totalt 1200 funktionärer. För Långhundra IF har vi som mål att få ihop minst 40 anmälningar till denna bas av funktionärer under kampanj 1. Anmäler man sig inom perioden (senast 31 januari) får man även en funktionärs-T-shirt samt en buff! Så sitt inte och fundera för länge utan gå in och anmäl er nu!

För att komma till anmälningsformuläret klickar du på länken https://goo.gl/VBf7cDeller scannar QR-koden i annonsen. I formuläret ombeds du fylla i dina uppgifter samt vad du är intresserad av att jobba med under O-ringen. Det finns 12 områden att välja på och du kan anmäla dig till tre av dem. Områdena är Tävling, Boende, Resa, Upplevelse, Ekonomi, Funktionär, Marknad, Sälj, IT, Service, Miljö, och Deltagarservice. Inom varje område kan du sedan välja vilken funktion du vill jobba inom. Om du inte är med så gå med i Facebookgruppen ”O-ringen Uppsala 2020-funktionärsforum”. Där kan du få reda på det senaste som händer inom funktionärsgrupperna kring O-ringen 2020

När ni anmält er i Mobilise vill jag att ni går in på Långhundra IF:s Klubbaktiviteter på Eventor (https://eventor.orientering.se/Activities/Show/9286) och anmäler er även där samt kommenterar vad ni hoppas att få jobba med så att alla andra klubbkamrater kan se er och bli inspirerade att anmäla sig också! Så alla ni som nu tänkt att "Klart vi vill vara med och dela glädjen fram till och under O-Ringen 2020" - det är NU ni ska gå in och anmäla er!

Om ni har problem att anmäla er via Eventor så kan ni istället skicka ett mail till mig och säga att ni har anmält er så löser jag det!

Hälsningar

Långhundra IF:s Funktionärsansvarig

Fredrik Wigertz

Mail: fredrik.wigertz@outlook.com