Bingolottos Julkalender

  • 18 nov 2018

Även i år passar vi på att dra in lite extra till klubbkassan inför julen. Vi säljer den populära Bingolottos Julkalender och Bingolotter till uppesittarkvällen den 23 december.

Penningvinster i mängder – upp till en miljon!
Skrapar man fram tre färgfemmasymboler är man välkommen till Göteborg för att spela FärgFemman i Bingolotto studion.

Så här gör du:

  • Hämta kalendrar och/eller lotter i Staffansgården på tisdagsträningarna och vid lördagsträningarna i Högåsskolan!
  • Kalendrarna kostar 100 kr (50 kr går till klubben) och Bingolotterna 50 kr (minst 18 kr går till klubben) och du säljer så många du kan och vill och
  • När du sålt klart sätter du in pengarna på klubbens plusgiro 399591-7 eller också Swishar du till 070-9492328 (Lennart Jacobsson). Märk betalningen med Bingolotto och ditt namn! Om du får kalendrar/lotter över, kontakta Lennart Jacobsson så att vi kan fördela om eller returnera de överblivna lotterna.

Så här funkar det:

  • BingoLottos Julkalender 2018 är som vanligt en skraplott där man skrapar en lucka om dagen fram till jul + ett extraskrap med extra vinstchans.
  • Man kan själv se varje dag om man har vunnit, och man kan också rätta sin kalender på www.bingolotto.se från och med den 24 december.
  • Kontantvinster upp till 1 000 kronor samt vinster av lotter hämtas ut hos återförsäljare mot avlämnande av kalendern. Vid annan vinst eller kombinationsvinster ska kalendern skickas som rekommenderat brev till:
    Folkspel/BingoLottos Julkalender
    431 85 Mölndal
    Kom ihåg att ange fullständigt namn och personnummer på lotten. Vinsten skickas till din bokföringsadress. Sista dagen för vinstinlösen är den 28 februari.

Mer information finns på: www.bingolotto.se/julkalender

Så, kom och hämta några kalendrar och lotter, och sälj till släkt och vänner!