Kom och bygg arenan till L-100-dubbeln!

  • 12 aug 2019

Nu på i helgen den 17-18/8 arrangerar vi vår traditionella L-100-dubbel. Antalet föranmälda deltagare är riktigt bra – 685 till lördagens medeldistans och 801 till långdistansen på söndagen!

Många av er ställer upp och jobbar i helgen och det är fantastiskt! Nu på fredag behöver vi också vara så många som möjligt för att bygga arenan. Jag hoppas att du kan komma och hjälpa till. Ju fler, desto snabbare och lättare går det. Det handlar mest om att sätta upp ett antal tält, ordna insynsskydd till duschen och göra målfålla.

Vi startar bygget kl 16 och du ansluter så snart du kan efter det. Arenan ligger vid Svensbol, Arlanda, alldeles norr om östligaste delen av den landningsbana som går öst-väst. GPS-koordinater: WGS84 DD (LAT, LONG), 59.66836, 17.97148.

Dessutom har jag en EFTERLYSNING: Vi behöver någon som kan ta sig an Omplåstringen. Du behöver inte vara sjukvårdsutbildad, men beredd att ta hand om mindre blessyrer. Jag är väldigt tacksam för den som hoppar in på detta. Om du redan är engagerad med något annat på tävlingen, ordnar vi bara med en "förflyttning". Är ni ett par stycken kan ni alternera och lösa av varandra.

Vi ses!

/ Mats Tibell, Tävlingsledare