Nu laddar vi för O-ringen i sommar!

  • 23 feb 2021

O-ringen AB med Jens Lindquist i spetsen har nu släppt ett pressmeddelande: ” Vi tror på ett O-Ringen i Uppsala 2021”.

Det är naturligtvis fortfarande en pågånde pandemi men mycket talar för att smittspridningen kommer att vara klart mycket lägre i sommar nu när vaccinationerna har kommit igång. Regeringen har dessutom föreslagit lättnader avs. max.antalet vid evenemang typ motionslopp utomhus dock beroende av vid tidpunkten rådande smittläge.
Planeringen av O-ringen 2021 i Uppsala görs i samråd med smittskyddet i Regionen och de ser i dagsläget inga hinder för att fortsätta planeringen och genomförandet. Anpassningar för att göra arrangemanget smittsäkert kommer ändå att behövas för att alla deltagare, funktionärer och partners ska känna sig trygga.

Långhundra IF har sedan tidigare glädjande nog fått många medlemmar att ställa upp som funktionärer men till sommaren behöver vi bli ännu flera!
Om du inte redan har anmält dig som funktionär eller om du känner någon som du tror skulle vilja ställa upp att hjälpa till på O-ringen i Uppsala 25-31 juli så finns mer info och länk till anmälan här: https://www.oringen.se/213/uppsala-2021/funktionar/anmalan.html