Utmärkelser 2023

  • 7 jan 2024

image: Utmärkelser 2023

I samband med Tomteskubbet och Stora julfikat delades utmärkelserna för årets L-100ing och L-100-kämpe till Mats Warvelin och Erik Solbreck.

Utmärkelsen årets L-100ing tilldelas den medlem som, helst under året, gjort särskilt värdefulla insatser för Långhundra IF – som ledare, som löpare, eller på annat sätt. Priset är ett Långhundra IF-standar och en handgjord vikingastatyett.

Till årets långhundring 2023 utsågs Mats Warvelin med motiveringen:

Årets L-100ing har tagit ett stort ansvar för att få igång vår nya fina hemsida då den gamla vid årsskiftet var tvungen att bytas ut.

Han har varit sammankallande i OL-kommittén och med stor energi varit drivande i planering av träningar och tävlingsresor m.m.

Han har varit en uppskattad tränare och huvudansvarig för barn- och ungdomsgruppen då han med stort engagemang, kompetens och positiv energi styrt upp träningarna under året så att alla känner att de kan deltaga utifrån sin nivå.

 

Utmärkelsen årets L-100-kämpe tilldelas den medlem som under året har visat särskild kämpaglöd eller överträffat förväntningarna vid tävling eller träning. Priset är en vikingastatyett.

Till årets L-100-kämpe 2023 utsågs Erik Solbreck med motiveringen:

Årets L-100 kämpe har haft stora framgångar i årets tävlingar och han har också visat imponerande träningsflit.

Vi har fått se glädje när det gått riktigt bra och lite frustration när det inte har gått så bra. Exempelvis när stämplingsenheten var för långsam och inte hann registrera stämplingen när årets L-100 kämpe kom farande.

Han har visat stor träningsnärvaro, och kämpat hårt, ofta på en högre svårighetsnivå än den han tävlar i.

Många tävlingsvinster har det blivit under året men kanske störst av allt så blev det en etappseger på O-ringen i Åre och totalt en 2:a plats. Det är det inte många som klarar av.

 

Utöver dessa premierades några av föreningens flitigaste HittaUt-orienterare, de som allra mest bidrog till att vinna utmaningen med Vassunda IF och Knivsta CK om vilken förening som kunde hitta flest checkpoints.