Tre topp-7-placeringar i O-ringen

  • 22 jul 2008

Fredrik slutade på sjätte och Jenny och Petra på sjunde plats när O-ringen avslutades på fredagen.

Etapp 5

Av de L-100-löpare som låg med i toppen av sina klasser avslutade Petra allra bäst genom att avancera från tolfte till sjunde plats. Jenny avancerade också, om än bara en placering, till en sjundeplats medan Fredrik tappade en placering men han blev trots detta bäst placerad i klubben genom sin sjätteplats.

Etapp 4

Fredrik Wigertz fortsatte sin fina svit med ytterligare en sjätteplats på den fjärde etappen och är drygt fem minuter efter ledaren i H13-2 men Fredrik har bara knappt två minuter upp till tvåan. I D18 Elit jagar Jenny Bengtsson drygt 12 minuter efter ledande tjej men har bara ett par minuter upp till topp-6. Petra Olander i D21 Lång och Maria Bengtsson i D13 går ut i jaktstarten från tolfte plats i sina klasser.

 

Etapp 3

Fredrik ligger nu femma totalt i H13-2 när två etapper återstår. Jenny fortsätter att imponera i D18 Elit och är nu totalåtta och lillasyster Maria är sjua totalt i D13. Petra fortsätter också, genom bra resultat på den tredje etappen, uppåt i sin klass liksom bl a Joakim i H15-2 och Marcus Josefsson i H13-2. 

 

Etapp 2

I totalsammandraget efter två etapper ligger förutom Maria också Jenny (D18 Elit) och Fredrik (H13-2) väldigt bra till med sina sjundeplaceringar. Kenneth Hermansson (Öppen 8) ligger nia i sin klass, Gun-Inger (D60) föll tyvärr tillbaka till elfteplats medan Petra Olander (D21 Lång) genom en bra andraetapp tog sig upp till 16:e plats totalt..

 

Etapp 1

Fredrik Wigertz tog klubbens bästa placering på den första etappen med en femteplats i H13-2 och Jenny Bengtsson kom på en mycket bra sjätteplats i D18 Elit. Tidsmässigt närmast en etappseger var Gun-Inger Sahlberg då hon kom sjua i D60 knappt 3 minuter från segraren. Övriga på topp-10 var Joakim Wigertz i H15-2 och Maria Bengtsson i D13 med var sin niondeplacering.

Allt om O-ringen