O-orienteringsdag med jämnt BoB-mästerskap!

  • 3 dec 2008

På första advent var det ett gäng ungdomar som körde en riktig o-orienteringsdag - dvs ingen orientering alls! Istället var det BoB som gällde, dvs Bowling och Bad på Fyrishov och däremellan pizza eller andra läckerheter på San Remo i Tunabackar.

15-talet av våra ungdomar i varierande ålder valde att tillbringa denna gråa, sista dag i november med lite skojigheter. De genomförde det första inofficiella föreningsmästerskapet i sporten BoB där grenarna bowling och vattenrutschbaneåkning ingick. Två lag togs ut utifrån de tävlandes förnamns begynnelsebokstav. Det visade sig bli en rasande jämn kamp där Lag 1 till slut knep segern! Se bifogade sekretariatsanteckningar!

Stilarna varierade kraftfullt - alltifrån gå på promenad med klot i handen-stilen till kånka en säck potatis-metoden!

Fyra banor på Fyrsihov Bowling lade vi beslag på.

TV-skärmarna redovisade resultaten utan pardon - vi håller nog på med rätt sport i alla fall.

Hela glada gänget!
Överst fr v: Jocke W, Lise M, Sanna F, Maria B, Emma Å
Mellan: Fredrik W, Anton F, Joanna Å, Daniel B, Amanda T, Johan B, Jesper T
Nederst: Sara B, Albin F, Linus Å

På San Remo Pizzeria & Restaurang i Tunabackar fick alla en redig lunch, utom Maria. Jodå, hennes Spagetti Carbonara kom till slut den också.
 
Sen blev det bad på Fyrishov med tävling i vattenrutschbana - totaltiden för ett åk i båda banor räknades. Som sagt, oerhört jämnt mellan lagen och till slut vann Lag 1 med Joanna, Fredrik, Amanda, Daniel, Emma, Albin ocvh Anton med en total placeringssiffra på 93 jämfört med Lag 2 som fick 96. Grattis också till Johan B som var klart bäst av alla med den totala placeringssiffran 7!
 
En skoj dag var sen till ända och vi kan åter igen ta oss an de mörka, tuffa vinterträningarna!
 
Sara tog bilderna med mobilen