Nyheter, och aktiviteterna fram till jul!

  • 14 nov 2010

Nu är officiella programmet för förenings orienteringsaktiviteter under november-december äntligen helt klart. Vi satsar ännu högre - på bra träningar och skoj aktiviteter! Det är bl.a. några nya grepp som det är bra att du känner till.

Gruppindelning
Vi har nu delat upp alla ungdomar, juniorer och seniorer i tre st grupper - Gröna gruppen, GulVita gruppen och 13-21-gruppen. Lista med gruppindelning där du också ser vilka som är ledare/kontaktpersoner har precis skickats ut till alla er vi har mejladressen till.
 
Så här informerar vi
- Hemsidan: Information om alla aktiviteter läggs ut här på hemsidan under Aktivitetskalendern.
- Mejl, mm: Från och med nu är det gruppledarna som skickar information till sina respektive grupper, och 13-21-informationen går också till alla vuxna intresserade.
 
OBS! Om du inte brukar få våra "veckomejl" - hör av dig till Mats Tibell, 018-420176 eller ma.tibell@telia.com så lägger vi till dig till listan!
 
Programmet för november-december
Hög tid att ni får se programmet nu när snart halva november gått. Du hittar programmet här, dvs under Aktivitetskalendern - skriv ut och sätt upp på kylskåpet! Under Aktivitetskalendern hittar du som vanligt också aktuell, detaljerad information om det som händer vecka för vecka.
 
Program för vintern fram t.o.m. mars
Ett preliminärt arbetsprogram för hela vintern hittar du på hemsidan under Aktivitetskalendern.
 
Allmänt om vinterns aktiviteter
- På tisdagar och torsdagar kör vi löpträningar för det mesta, men ibland blir det omväxling med orienteringsmoment. Styrketräning efter löpning en gång i veckan.
- Nytt är att vi alltid delar upp oss i Tuffa gruppen och Lätta gruppen på löpträningarna - detta oavsett vilken ungdomsgrupp du tillhör, och valet är fritt från gång till gång.
- Tisdag är föreningens stora träningsdag varje vecka. Då träffas GulVita gruppen, 13-21-gruppen och alla vuxna intresserade för träning och fika.
- På torsdagar är det träning för alla som fyller 13 år eller mer nästa år.
 
- 13-21-gruppen och övriga vuxna är välkomna på alla träningar - tisdagar, torsdagar och ofta på helgerna.
- GulVita gruppen träffas varje tisdag och tränar, gör något annat skoj och fikar.
- Gröna gruppen träffas vid några tillfällen under vintern då det händer något kul.
 
- Tomteskubbet och julfest i vanlig ordning. Vi hoppas att alla medlemmar kommer!
- Julklappstävling sista tisdagen innan jul för GulVita gruppen och alla äldre!
- Winter Cup 2010: Träningstävlingsserie om fem deltävlingar för GulVita gruppen och alla äldre med olika typ av orientering varje gång. Vad sägs tex om "bondgårdssprint"!? Separat inbjudan kommer.
- OL-teori för 13-21-gruppen. Fem steg som där vi bl.a. går igenom egenanalys, mål, helhet, OL-teknik och tävlingstänk.

 

Vi ses på träningen!

/ OL-kommittén,

dvs Magnus Bengtsson, Conny Forsberg, Magnus Johansson, Hans Sahlberg, Mats Tibell och Sven Wigertz, och även Katarina Bengtsson