Trollsländorna till final!

• 8 sep 2013

Den tredje deltävlingen av UNT-cupen avgjordes i samband med DM lång i Vallentuna-skogarna.

L-100's Trollsländor vann deltävlingen och gick upp i ledningen totalt före OK Linnés Skogsstjärnor på andra plats och Roslagens Runners på tredje.

L-100´s Humlor med 4 deltagare kom på 17:e plats på dagens deltävling och ligger totalt på en 22:a plats. L-100´s Getingar kom på 21:a plats idag och ligger totalt placeringen före Humlorna på 21:a plats. L-100´s Gräshoppor kom på 28:e plats och ligger totalt 26:a av 63 lag. L-100´s Skalbaggar hade bara med 3 löpare idag men kom på en 33:e plats vilket även är lagets totalplacering.

På lördag d.14/9 i samband med Lännasprinten avgörs finalen i UNT-cupen genom att de 10 främst placerade lagen har gemensam start och där kommer alltså L-100's Trollsländor att vara med. De slutliga placeringarna bestäms sedan när respektive lag har fått i mål 5 av sina 7 löpare.

De övriga lagen som inte deltar i finalen springer som vanligt men de kommer ändå delta i utlottning av priser efter finalen på Lördag!