Ombyggnaden har börjat...

  • 22 nov 2013

Som ni ser har vi börjat uppdatera vår hemsida. Den är nu mobilanpassad, så att man enkelt kan navigera på den även från mobiltelefon eller surfplatta.

På bilden: Fr.v. Byggjobbarna Magnus H, Jens L, Mats T, Hasse S och Katarina B. Sven W bakom kameran.

Du kan nu också välja att följa våra nyheter respektive kalendrar. Det innebär att du får ett mejl när de uppdateras. Hur? För nyheter, gå in på en nyhet, eller klicka Nyheter i menyn högst upp och välj sen L-100-nyheter i menyn till vänster. På nästa sida ser du då en blå stjärna uppe till höger. Klicka på den! För att följa en kalender, klicka Aktivitetskalendern i menyn högst upp och välj sen en kalender. Klicka på bden blå stjärnan uppe till höger.

Vi har också ändrat lite på layouten - särskilda inslag och "puffar"till vänster, nyheter i mitten och annonser till höger. Nästa steg för oss blir att ändra och införa några nya menyval och sen vartefter fylla på med mer information som vara till nytta för alla medlemmar, gamla som nya.

Till vår hjälp har vi haft Jens Lindqvist, L-100ing, men som också jobbar på SISU och är en av landets Idrott Online-gurus. Mycket värdefullt! Tack, Jens! Risken är att vi trakasserar dig med fler frågor vad det lider.

Vi har en känsla av att Svenska Orienteringsförbundet följer i våra fotspår - vi firar ju 80 år och uppdaterar precis vår hemsida och de fyller 75 år och gör detsamma.

 

/ Mats