Anmäl dig till vinterläger d. 25-26 januari

  • 29 nov 2013

Snart är det dags för årets första läger med Långhundra IF!

Lägret är till för de som är 16 år och under (alltså inte går upp i juniorklass under 2014) och kommer att hållas helgen 25-26 januari i Knivsta/Uppsala med Staffansgården som utgångspunkt. Alla träningar/aktiviteter kommer att som vanligt anpassas för olika ålders- och kunskapsnivåer, från nybörjare till de som har varit med flera år. Alla är välkomna, ju fler desto roligare! Lägret börjar på lördagen den 25 jan, kl. 10.00 i Staffansgården. Under lördagen kommer vi att genomföra två träningar: en stadsorientering samt en sim-orientering i Hälsohuset. På kvällen hittar vi på lite roliga aktiviteter. Lunch, middag och kvällsfika kommer att serveras i Staffansgården. För de som sover över i Staffansgården blir det även frukost, innan vi åker in till Uppsala. Där möter vi upp alla övriga i föreningen för en inomhus Micro-sprint på F16/Ärna kl. 10.00. Vi räknar med att vara klara där senast 14.00. Kan, eller vill man inte, vara med hela helgen går det alldeles utmärkt att vara med delar av lägret. 

Vi kommer att behöva hjälp av föräldrar under helgen med lite praktikaliteter som tex matlagning. Dessutom behöver vi hjälpas åt med transport till/från Uppsala under söndagen. Meddela vid anmälan om ni på något sätt kan tänka Er att hjälpa till! 

Vid anmälan, som görs senast sön 19/1, vill vi att ni e-postar följande uppgifter: Namn / Telefonnummer till förälder / Ev. matallergier / Om man avser vara med på hela eller delar av lägret / Om man avser sova över i Staffansgården / Om förälder kan hjälpa till, med tex matlagning och skjutsning  till: klasb@yahoo.com

Är man med på hela lägret är kostnaden 100 kr, vilket inkluderar mat. 

Har ni frågor eller funderingar, slå gärna en pling till Klas Birgersson 018-105736