Detta var vad vi sa

  • 9 feb 2014

Nu kan du läsa summeringen av Junior- & seniorträffen vi hade häromsistens. Den kan nog intressera de flesta medlemmar! Bl.a. finns en idé till uttagningskriterier till stafetter där och även förslag till ny resepolicy.

Här är summeringen. Läs och tyck gärna till! Beslut om uttagningskriterier och resepolicy och -ersättningar, bl.a. för samåkning, tas av OL-kommittén och styrelsen efter årsmötet den 19/3. Hör av dig till styrelsen eller ledarna i Junior- & seniorgruppen inna dess med dina åsikter!

____________________________

 

Inbjudna var förstås våra juniorer och seniorer och även de som skulle kunna vara aktuella för en Tiomila-sträcka. På programmet stod OL-träning a' la John S, OS-skidåkning på vita duken, lunch och uppsnack inför året som kommer.

Välkomna, Erik och John!

Våra ungdomar har växt och blivit äldre (det gäller inte oss ledare, väl) och nu är de juniorer och t.o.m. seniorer, flera av dem! Och det gänget utökades med en person denna helg! Det är nyinflyttade Erik Åhlin med familj som nu går över till L-100 IF. Kul! Dessutom förkunnade Sollet (= John Solbreck) att han nu kommer tillbaka till moderklubben! Välkomna båda två!

IMG_4776ces

Thai, Hellner och diskusioner

Efter Johns kuperade bana mellan reningsverket och Skottsila, och den välbehövliga duschen, beställdes 17 lunchportioner på Thai Orchid, som fick en rivstart på jobbet denna söndag.

Sotji c

Tack vare Connys ViaPlay, Mats högtalare och projektorduk, samt GEs datorkanon, kunde vi sen se herrarnas Skiathlon i Sotji medan de gröna och röda currytuggorna. Ett stiligt silver till Hellner! Därefter pratade vi året som gått, året som kommer, med stafetter, Silva League m.m., och vi dryftade anti-doping, uttagningskriterier och resepolicy. När det gäller stafetter är det ju nu för tiden så angenämt och spännande att det allt som oftast är konkurrens om platserna. Därför är kriterierna för uttagning ett delikat ämne som vi får anledning att återkomma till.

Hur som helst - nu är en del frågetecken uträtade och vi börjar bli upp-peppade inför säsongen!

 IMG_4778ces