UNT-cupen 2014

  • 8 jun 2014

UNT-cupen är en breddlagtävling som arrangeras tillsammans med UNT varje höst.

I lagen får ingå löpare upp till DH16, även U-klasserna och inskolning kan var med i lagen som har max 7 löpare varav poäng räknas för de 5 bästa vid varje tävling. Vid finalen får de 10 bästa lagen göra upp om slutsegern i en masstart, där det lag som först har 5 löpare i mål vinner.

Följande tävlingar ingår i UNT-cupen i höst:

17/8 Långhundradubbeln långdistans

23/8 OK Rodhen medeldistans

 7/9 Rånäs OK DM i medeldistans

27/9 Linneklassikern - SM medel och UNT-cup final

Inbjudan till UNT-cupen publiceras i UNT, den kommer att publiceras tre gånger, den 4:e,11:e och 14:e juni.

Värt att notera:
Vid Långhundradubbeln kommer varje lag att endast få tillgodoräkna sig de 4 bästa löparna jämfört med de 5 bästa vid de övriga tävlingarna. Detta beror på att USM-gruppen (15-16-åringarna) kommer att vara på läger den helgen och ej ha möjlighet att delta.

UNT-cupfinalen kommer att gå vid OK Linnes SM medel tävling så vi hoppas på en stor och festlig inramning.

 

Anmälan

Man ska själv anmäla sig till resp tävling via Eventor på vanligt sätt.

 

Anmälan till att ingå i ett av L-100 lagen görs till Magnus Johansson (på kerstin.umegard@telia.com) senast 15/6. Ange namn och tävlingsklass. Om du vet att du inte kan delta på någon deltävling redan nu är det bra om du anger det i anmälan.

 

Annat

 

Till varje lag ska det finnas en lagledare (som sköter peptalk, ser till att alla får tröjor, stöd/info för lagdeltagare på/inför tävlingarna, …). Som lagledare är det bra om man är på plats åtminstone första och sista deltävlingen - om du vill få förmånen att vara lagledare för ett av våra härliga OL-lag kontakta Magnus Johansson enligt ovan (eller vid någon träning) för intresseanmälan.

 

Välkomna till en rolig OL-höst med UNT-cupen!