Städ- och fixardag Staffansgården lördag 7 mars! Mer info...

  • 23 feb 2015

Nu ska vi fräscha upp! Gemensam storstädning inomhus och vi hoppas även på väder för fönsterputsning. Här kommer mer information.

Städ- och fixardag Staffansgården lördag 7 mars.
Vi håller dörrarna öppna mellan kl. 10 och 15

Det bjuds på fika med dopp, men eftersom vi ska storstäda i köket blir det svårt att ordna mat så den som vill ha lunch får ta med sin korg.

På programmet står framförallt grovstädning av hela gården invändigt, inklusive fönsterputsning om vädret tillåter. Det kommer att vara förberett med arbetsuppgifter och alla hjälpmedel som behövs. Alla kan göra nytta. Ingen föranmälan, det är bara att dyka upp och jobba den tid man kan.

Vi hoppas att uppslutningen blir så god att vi med två sådana här dagar om året kan hålla vår klubbgård trevlig och fungerande för både oss själva och våra hyresgäster.

Staffansgården mot ny vår

Vår hemmaborg, Staffansgården, betyder mycket för vår verksamhet. Framförallt är det samlingspunkten för träning och möten av olika slag. Huset har en väldigt viktig funktion för sammanhållning och att lägga grunden för framgångar i tävlingar och med våra arrangemang. Uthyrningen bidrar också mycket till vår ekonomi, tillsammans med Långhundradubbeln är det den viktigaste inkomstkällan.

Efter ett par år då vi legat lågt med underhållet, delvis på grund av att vi tittat på möjligheterna att skapa en ny gård vid elljusspåret, tar vi nu nya tag för att få Staffansgården att vara en trivsam och väl fungerande samlingspunkt framöver. För att fortsatt kunna hyra ut krävs att lokalerna är trivsamma och funktionella.

Staffansgårdskommittén får nu en ny sammankallande och styrelserepresentant i form av Johanna Weiss
och utökas med Klas Thorell och Ingela Alness.

Tommy, Gunsan och Hasse fortsätter i kommittén men för att allt ska fungera krävs att hela föreningen är med och hjälper till. Första chansen till det är vid städ- och fixardagen lördagen den 7 mars!

Vi ses då!

/ Nya Staffansgårdskommittén