L-100 vintercup, etapp 3

  • 21 jan 2016

Den tredje etappen av L-100 vintercup bjöd på natt-OL i Ängby. Banläggare Peter Hambäck hade lagt roliga och utslagsgivande banor i den inte alltför lättsprungna Ängby-terrängen med inslag av stads-OL.

Det var 19 st. som kom till start och på långa banan vann den här gången Fredrik Wigertz med en betryggande marginal till tvåan Conny Forsberg. De två tidigare etappernas segrare Erik Åhlin fick problem med pannlampan och tvingades tyvärr bryta. Mellanbanan vanns av Axel Leijon Thorell och korta banan vanns av Arvid Umegård.

Resutaten hittar ni här

Sista etappen och finalen på L-100 vintercup 2016 är på Söndag d. 24/ och avgörs med jaktstart. Vi kommer att samlas i Nyby och springa på västra sidan om järnvägen inne i Lunsen (Obs! det blir inte nyritad karta som tidigare meddelades). Det finns 3 banor att välja på - Lång ca. 7 km, Mellan ca 5 km och Kort ca 4 km (orange svårighet).

Anmälan senast på Fredag d.22/1 på Eventor/klubbaktiviteter

I finalen kommer Fredrik Wigertz gå ut först på långa banan, Axel Leijon Thorell är först ut på mellan banan och Lovisa Wigertz är i ledningen på korta bana.

Fullständig startlista publiceras på Lördag.