Rånässtafetten

  • 11 apr 2016

I år fick vi tyvärr inte ihop något lag i H17 men i D17 ställde L-100 upp med ett lag där Josefin, Maria och Sara kom på en bra 9:e plats av 29 startande lag.

Josefin startade starkt med att komma in som 4:a av 29 startande lag. Maria som nyligen gjort premiär i D21 tappad 10 placeringar på 2:ndra sträckan men Sara sprang bra på sista och tog in 5 placeringar. Laget slutatde på en bra 9:e plats bara minuten bakom IF Thor.

Eftersom vi inte fick ihop ett lag i D13-16 så fick Lovisa W och Lovisa H förstärka H13-16 laget istället. Lovisa W startade och halkade efter lite när hon växlade som 24:a av 32 startande lag. På mittensträckan sprang Lovisa H och Axel L-T parallelt. Axel tog in 8 placeringar. På slutsträckan sprang Kalle och han tog in ytterligare 5 placering och laget kom in på en slutlig 11:e plats av 32 startande.   

HD12 laget hade otur när Edvin som skulle springa 1:a sträckan hade skadat sin stortå på lördagkvällen och hade mycket ont när han försökte värma upp. Så det blev en snabb ändring i laget där Ella fick springa 1:a sträckan istället. På mittensträckan sprang Olivia och Sara. På sista sträckan sprang Isabel in laget på 34:e plats av 34 startande men ändå inte mer än ca 3 min från näst sista laget.

 

H45 laget med John, Sven och Daniel gjorde stabila insatser och slutade på en bra 6:e plats av 25 startande lag. H65 laget med Kjell, Christer och Totte kom 5:a av 6 startande lag. 

Vi hade även anmält ett lag Öppen budkavel där Alexander sprang första sträckan och växlade som 3:a. På andra sträckan sprang Bobby raskt ifrån alla andra och skickade ut Fredrik i ledningen med 2 minuters försprång till Järfälla OK. Det drygade han ut på sista sträckan och hade i mål en segermarginal på nästan 9 minuter till 2:an Järfälla OK.