Dags att beställa klubbkläder!

  • 8 jan 2017

Vi har nu fått klart med designer för våra nya klubbkläder samt en egen webshop hos SIGN Sportswear - där du själv handlar de kläder du önskar. OBS! Beställ senast 15/1! Nästa omgång blir senare under året.

Vi kommer inte ta hem något lager av dessa kläder - så viktigt att du beställer de plagg du önskar inför säsongsstart redan nu! Shopen kommer att öppnas någon mer gång under året - men detta återkommer vi kring.

Shopen är alltså öppen till 15 januari. Du kan förutom klubbkläder även köpa kompasser, pannlampor och mycket mer. Alla beställningar är bindande och går inte att ändra efter den 15 januari. 

Beställer du lagervaror och klubbkläder för mer än 1500 kr är det fraktfritt och allt levereras då tillsammans när kläderna är klara.

Vill du beställa både klubbkläder och lagervaror och få omedelbar leverans av dessa lagerförda varor - gör då enklast två separata beställningar.

Du behöver inget konto i butiken för att handla, men om du vill kan du skapa ett konto på webshopen och då finns alla dina uppgifter sparade och det går då fort att göra nya beställningar. L-100 IF är sponsrade av SIGN och vi har fått en unik rabattkod som kan nyttjas av alla medlemmar som erlagt medlemsavgiften för 2017*. Rabattkoden måste anges vid köp och räknas då av på den totala summan innan du betalar (den går inte att kräva tillbaka i efterhand). Har du inte fått någon rabattkod - hör av dig till mig - Katarina Bengtsson, 018-342260, katarina.bab@telia.com. 

Du hittar "L-100 IF-butiken" här: http://www.signsport.se/130-l-100-if (välj där L-100 IF i vänstra menyn).

Vill du köpa övriga orienteringsrelaterade produkter kan du kolla i denna kategori där du hittar det mesta för orientering: http://www.signsport.se/82-orientering

/ Katarina

 * Betala medlemsavgiften till postgiro 39 95 91 - 7, ange Medlemsavgift och namn.
Ungdom upp t.o.m. 20 år under 2017: 200 kr
Vuxen fr.o.m. 21 år under 2017: 300 kr
Familj: 750 kr