Tomteskubbet och Stora Julfikat med O-Ringen 2020-pepp!

  • 1 dec 2018

Vår flitigaste banläggartomte lär vara i farten! Är det någon mandel i gröten? Vad kan Jens berätta om O-Ringen 2020 i Uppsala?

Söndagen den 9/12, på andra advent, kommer de Knivstabor som är på promenad att återigen möta en hord mer eller mindre tomtiga L-100ingar. Det är då vårt traditionsenliga Tomteskubb avgörs. I vanlig ordning blir det lite luriga banor för 13 år och över. De yngre har vanliga banor. Alla är välkomna! Som vanligt lär banläggartomten göra tidsavdrag för julig klädsel.

När alla duschat, runt kl 12, börjar Stora Julfikat! Det blir julgröt, skinkmacka, lussebullar och pepparkakor.

Ca kl 12:30 står O-Ringen 2020 i Uppsala på programmet. Var går alla etapper? Några är i full färd och jobbar med arrangemanget – vilka då? Hur kommer vi andra L-100ingar in i bilden?

Sen kör vi prisutdelningar – till årets föreningsmästare och förstås avslöjas vilka som är Årets Långhundring och Årets Långhundra-kämpe!

Anmäl dig till Tomteskubbet och Stora Julfikat senast nu på fredag den 7/12 under Klubbaktiviteter på Eventor (du behöver vara inloggad). Är du osäker på hur det går till – läs instruktionen här på vår hemsida.

Välkomna!

/Banläggartomten Christer och Medlemskommittén