Mer info om Höstupptakten och Våffelskubbet!

  • 9 aug 2020

Nu på söndag den 16/8 kör vi Höstupptakt och vårt traditionella Våffelskubb där alla kan vara med. Vi håller till vid Ängsjö fritidsområde strax norr om Stäket.

När?
Samling på plats kl 10:00.

Var?
Ängsjö fritidsområde ca 3 km norr om Stäket, GPS 59.502513, 17.811756.
Vägbeskrivning: 
Från E4 vid Rotebro ta väg 267 mot Enköping, efter ca 6 km passera över E18 och följ skyltar mot Stäket S (ej N), efter ca 1,2 km sväng höger mot Ängsjö och följ vägen ca 3 km till Ängsjö. Parkera enligt skyltning.

Hur?
Som de flesta av er vet är Våffelskubbet en slags handikapptävling där först i mål segrar och får vandringspriset Våffeljärnet samt äran att lägga nästa års Våffelskubb.

Vi inleder vi med att Minivåfflan, för er upp t.o.m. HD12, har gemensam start. Strax därefter kör några stycken som har de längsta banorna en kort prolog-runda och när förste löpare av dem kommer in för varvning startar resten av startfältet. Totalt är 31 deltagare anmälda.

Stämpling sker med SI-pinne.  

Eftersom grillning avrådes i helgen och p.g.a. Corona-läget har vi tyvärr ingen gemensam grillning eller fika i år. Så, ta med egen matsäck och mycket vätska - det blir svettigt! Det finns också bad i Mälaren på området, så om det inte är för trångt kan ni svalka är med ett dopp.

Och som vanligt - tänk på varandra och håll avstånd!

Upplysningar:
mats.tibell@outlook, 0722-223975

Välkomna!

/ Mats Tibell