O-ringen 2022 nu kör vi!

  • 8 dec 2021

Idag är cirka 120 L-100’ingar anmälda som funktionärer, men vi behöver bli fler. Alla arrangörsklubbar arbetar på var sitt håll med att hitta fler funktionärer.

Nästa avstämning med O-ringen-organisationen är i mitten av januari och är vi då för få funktionärer från arrangörsklubbarna behöver vi sannolikt anlita externa funktionärer (fotbollsklubbar el dylikt).



Kan du inte hjälpa till hela veckan (24-30 juli) är det ändå värdefullt om du har möjlighet till att hjälpa till en del av veckan eller enstaka dagar.

Anmäl dig via hemsidan (oringen.mobilise.se) eller mejla till funktionärsansvarig i L-100, Fredrik Wigertz (fredrik.wigertz@outlook.com).



Det finns behov av funktionärer till en mängd olika funktioner inklusive arbetsuppgifter som inte kräver någon tidigare orienteringserfarenhet. Det kan vara alltifrån att vara på arenan där tävlingen sker, hjälpa till med vatten till löpare, hjälpa till när löparna går i mål eller att stå i en kiosk vid campingen eller vara parkeringsvärd.



Om du redan är anmäld, hjälp gärna till att hitta fler. Personer utanför klubben kan också bli funktionärer och man behöver då bli medlem i L-100 (gratis) eftersom ersättningen är kopplad till klubben.



Det arbete som klubbens medlemmar bidrar med kommer tillbaka till klubben i form av ekonomisk kompensation när tävlingen är avslutad.



Du får gärna höra av dig om du har frågor till fredrik.wigertz@outlook.com

Vänliga hälsningar/

Styrelsen L-100 IF