Årets L-100 kämpe och årets L-100'ing

  • 15 dec 2021

image: Årets L-100 kämpe och årets L-100'ing

I samband med Tomteskubbet och Stora Julfikat i söndags delades utmärkelserna årets L-100 kämpe och årets L-100'ing ut.

Utmärkelsen årets L-100 kämpe tilldelas den medlem som under året har visat särskild kämpaglöd eller överträffat förväntningarna vid tävling eller träning. Priset är en vikingastatyett.
Styrelsen har valt att utvidga kriterierna till att även gälla ”medlem som under året har visat särskilt engagemang i klubbarbetet som ledare”.
Motivering: Årets L-100 kämpe har tagit ett allt större ansvar för ungdomsverksamheten och är omtyckt bland både barn och vuxna. Hen har med sitt stora engagemang för de yngsta orienterarnas utveckling visat sig vara att en väldigt bra förebild för framtidens ungdomsledare.
Årets L-100 kämpe är: Markus Nordén

Markus Nordén är årets L-100 kämpe 2021

Utmärkelsen årets L-100’ing tilldelas den medlem som, helst under året, gjort särskilt värdefulla insatser för Långhundra IF – som ledare, som löpare, eller på annat sätt. Priset är ett Långhundra IF-standar.
Motivering: Den medlem som fick flest nomineringar om man räknar både årets L-100’ing och årets L-100 kämpe har under året verkligen satt vår klubb på Sverigekartan och gjort att många fler numera känner till oss tack vare sina tre SM-guld! Föreningen har inte sedan starten 1933 efter vad vi har kunnat få fram haft någon medlem som har tagit ett individuellt SM tecken. Nu har vi en medlem som har tagit 3 stycken SM-guld!

Årets L-100’ing är: Edvin Nilsson

Edvin Nilsson är årets L-100'ing 2021